Waarom is Aloë Vera zo effectief?

Aloë Vera is zo effectief vanwege zijn componenten.

Met de Aloë Vera Gel krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen, die tegenwoordig vaak in te lage doseringen in ons voedsel zitten.

Aloë Vera heeft meer dan 200 componenten. Dit moet het benadrukken, want het is moeilijk een plant te vinden met zoveel elementen. Aloë Vera Gel voorziet je lichaam van deze stoffen zodat complexe enzymsystemen goed kunnen werken. Je lichaam functioneert daardoor optimaal. Je voelt je energieker en bouwt er een ijzersterke weerstand mee op!

Onder de componenten van de Aloë Vera zijn een veelheid aan vitaminen, veel van de B-groep die de spijsvertering, mineralen, aminozuur en helpt (heeft 18 van de 22), monosacchariden en polysachariden.

Hier een deel van zijn componenten:

 • Germanium: In haar organische vorm die elk atoom van Germanium is gekoppeld aan drie van zuurstof, dus het zal verhogen de absorptie van zuurstof door de lichaamscellen. Dit is essentieel, omdat zelfs kankercellen de normale toestand herstellen kunnen wanneer het verhoogt de capaciteit van opname van zuurstof in het bloed, aangezien deze cellen niet goed zuurstof metaboliseren kunnen. Het is ook betrokken bij de opheffing van de cellulaire afval en bezit anti-oxidanten dat de actie van het immuunsysteem stimuleert. We kunnen de beste bronnen van dit mineraal in knoflook, Aloë Vera, ginseng, paddenstoelen en Bernagie of komkommerkruid vinden.
 • Saponine: die transformeer de vet in de poriën.
 • Lignine: haar belangrijkste functie is dat het tot de diepere lagen van de huid doordringen kan en verbetert dus het effect van de rest van de stoffen die deel van het Aloë uitmaken. Zorg dat het grote vermogen te penetreren een effectief middel tegen acute ziekten van maag en darmen. Het heeft ook aangetoond dat het fungeert als beschermer van antivirale, en lever wordt vooral nuttig tegen hepatitis B.
 • Acemannan: Zorgt ervoor dat de haarvaten te openen en het bloed circuleren beter. Dus, het helpt om het lichaam te ontgiften. Het integreert met het immuunsysteem, stimuleert de witte bloedcellen, vernietigt de bacteriën. Acemannan is een langgerekte kettingachtige suikervorm en behoort tot de groep der Mucopolysacchariden. Tot de pubertijd wordt Acemannan in het lichaam aangemaakt, daarna dient het doormiddel van voeding toegevoegd te worden. Acemannan wordt in alle celmembranen opgeslagen en zorgt daarom voor een versterking van de immuniteit van het gehele organisme tegen ziekteverwekkende parasieten, virussen en bacteriën. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Acemannan zorgt voor genoeg gewrichtssmeer, kan artritis verhinderen of, indien deze acuut is, genezen. Het ondersteunt de opname van water en voedingsstoffen in het spijsverteringsstelsel. Organisch germanium is een grote oxygenator van de cellen, en sommige wetenschappers zeggen dat hier de sleutel tot de preventie van alle geestelijke en lichamelijke ziekten is.
 • Vitamine A: het is een krachtige cellulaire regenerator, ideaal voor therapie tegen psoriasis of acne. Het verbetert visie en voorkomt vroegtijdige veroudering. Op hetzelfde moment gunsten de groei van de weefsels, met name van de huid, ogen en slijmvliezen.
 • Vitamine B1: Beschermt het zenuwstelsel, stimuleert hartactiviteit. Het helpt de cellen van het lichaam koolhydraten in energie omzetten.
 • Vitamine B2: Het vergemakkelijkt de omzetting van voedsel in energie. Het gunsten van de absorptie van ijzer en verbetert de haren, nagels en huid.
 • Vitamine B3: Effectieve detox. Het draagt bij tot de vermindering van cholesterol, omdat het deel uitmaakt van de synthese van vetten.
 • Vitamine B6: Oefent een gunstig effect het immuunsysteem. Deze vitamine helpt om te handhaven de normale functie van de hersenen en ook fungeert in de vorming van rode bloedcellen.
 • Vitamine B9: Bestrijding van bloedarmoede en voorkomt foetale misvormingen en tumoren. Ook helpt het lichaam (met vitamine C en B12) te verteren en gebruik van eiwitten voor het synthetiseren van nieuwe eiwitten wanneer nodig. Het werkt ook samen met de cellulaire functie en de groei van de weefsels.
 • Vitamine B12: vitamine B12, evenals andere B-complex vitamines, speelt een belangrijke rol in het metabolisme, helpt de vorming van rode bloedcellen en het onderhoud van het centrale zenuwstelsel. Het moedigt concentratie en geheugen, ook voorkomt bloedarmoede en oefent een beschermende functie in voorstadia laesies van de longen, met name in rokers.
 • Vitamine C: die nodig zijn voor de groei en het herstel van weefsels in alle delen van het lichaam. Het is noodzakelijk om te vormen van collageen, een belangrijk eiwit gebruikt om te vormen van de huid, littekenweefsel, pezen, ligamenten en bloedvaten. Vitamine C is essentieel voor wondgenezing en reparatie en onderhoud van kraakbeen, botten en tanden. Het is ook een van veel antioxidanten, zoals vitamine E en beta-caroteen. Het fungeert ook bij het voorkomen van tumoren.
 • Vitamine D: bevordert de absorptie van mineralen in het proces van ossificatie. Vitamine D bevordert de absorptie van calcium in het lichaam.
 • Vitamine E: krachtige antioxidant en cel regenerator. Verzorgd en verbetert de huid, evenals de cardiovasculaire apparatuur. Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen.
 • Gezonde suikers of glyconutriënten: Onze hersenen en meerdere functies in ons lichaam hebben suikers nodig om te functioneren. Alleen niet de geraffineerde suikervorm die we kennen in witte suiker. Sommige suikers zijn zelfs essentieel voor ons lichaam en deze moeten we eten. Ze noemen glyconutriënten. Ons lichaam maakt deze niet zelf aan en daarom moeten we deze uit onze voeding halen. Deze glyconutriënten vind je o.a. Aloë Vera, mais, prei, wortelen, peren, kokosnoot, appels, havermout.