Over Aloëlí

Aloëlí

Aloëlí is in 2013 opgericht door Lilia Morán, die persoonlijk betrokken is bij alle stadia van productontwikkeling en productie van de aloë vera plantage en de Aloëlí producten.
Haar specialiteit is dat ze, wanneer mensen haar over gezondheidsklachten vertellen, een beeld te vormen van hoe Aloë Vera kan helpen, de klacht te verlichten of te laten verdwijnen.
Ze is intensief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van gebruikers.

Lilia Morán

Ondernemer met een missie om een bijdrage te leveren in de genezing van ziektes op een natuurlijke manier.

Ik ben geboren in Maracaibo, Venezuela alwaar ik opgroeide in een familie van vrouwen: mijn beide grootmoeders hadden vele zussen en deze zussen hadden op hun beurt weer vele dochters. Beide overgrootmoeders waren medicijnvrouwen, beide met een indiaanse oorsprong uit het Andes-gebied, die de geheimen kenden van medicinale planten om mensen te helpen op een natuurlijke manier. De wijsheid van deze wereld van de medicijnvrouw is altijd aanwezig bij mij gebleven.

Desondanks begon ik andere levenspaden te bewandelen die mij ertoe brachten om mij te wijden aan mijn andere grote passie: ik ging architectuur en stedenbouw studeren aan de Centrale Universiteit van Caracas, omdat ik mensen in de sloppenwijken wilde helpen.

Jaren later leerde ik mijn toenmalige echtgenoot kennen en nadat wij getrouwd waren, kwam ik in Nederland. Sindsdien heb ik met alle plezier voor de Gemeente Amsterdam gewerkt, en nog steeds.

Na 25 jaar besloot ik in 2013 mijn droom en passie waar te maken: de traditie van mijn overgrootmoeders voortzetten om mensen helpen, op een natuurlijke manier, naar een leven vol gezondheid, vitaliteit en levenskracht. Ik ging naast mijn baan, medicinale planten studeren ter voorbereiding van mijn toekomst. Maar omdat een overvloed aan geneeskrachtige planten bestaat, heb ik voor de Aloë Vera plant gekozen om te gaan kweken. Deze keuze heb ik gemaakt omdat Aloë Vera niet alleen vele geneeskrachtige toepassingen kent, maar ook omdat het het allerbeste voedingssupplement is. Ik ben in Portugal met 1000 Aloë Vera planten begonnen. Inmiddels zit ik al bijna 3 jaar in Spanje met 3000 Aloë Vera planten.

Omdat onze Aloë Vera afkomstig is uit onze eigen biologische plantage in Spanje, hebben wij het hele proces in onze eigen handen, van het verbouwen en oogsten tot en met het handmatig winnen van de gel en de verwerking tot ons product, de echte pure Aloë Vera gel.

Hierdoor kun je erop vertrouwen altijd te profiteren van de beste kwaliteit en effectiviteit naar de ultieme gezondheid.

Als je vragen hebt, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Aloëlí, pure Aloë Vera gel
Niersstraat 34
1078 VL Amsterdam
Telefoon: +31(0)6-30448508